Dismiss Notice
Want to Shorten Your Long URL? Check out our sister website Tiniurl to solve your needs!

Audition 2015 ".rgm files"

Discussion in 'Audition' started by Kiki_Uce1, Oct 11, 2015.

  1. Kiki_Uce1

    Kiki_Uce1

    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Joined:
    May 31, 2013
    Hello !! I saw nowadays that 17au can create new Maps... so they can edit ".rgm" files ~~
    I want to know if someone know how we can do that ? i already have the rgm importer and it requires 3ds max idk if it works :X
    Anyone have already tried ?

    Thanks.
     
  2. Jakup

    Jakup

    Messages:
    117
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Feb 10, 2013
    Hello!

    17Audition is using a new packet encryption like 4nd gen / 5nd gen.
    The problem on that only a few people have the acv unpacker so its like impossible for people like you
    to edit the .rgm files because they are packed on a higher encryption level.
    I hope you understand that.

    Regards,
    Jakup
     
  3. Kiki_Uce1

    Kiki_Uce1

    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Joined:
    May 31, 2013
    Ok i know thanks for reply BUT rgm files can't be edited at all ? i mean i can get .rgm files ^^ the main problem is how to open them because if they are encrypted why we can't make a tool to decrypt them ? :p
     
  4. Jakup

    Jakup

    Messages:
    117
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Feb 10, 2013
    can you upload me a .rgm file and i will look over on it?
    i will tell you if its encrypted or not.

    Regards,
    Jakup
     
  5. Kiki_Uce1

    Kiki_Uce1

    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Joined:
    May 31, 2013
    Sure here you can find an .rgm file : [FONT=source_sans_proregular]school_base.rgm404 Ko[/FONT]
    [FONT=source_sans_proregular]https://mega.nz/#!t0dHSKyZ[/FONT]
     
  6. Jakup

    Jakup

    Messages:
    117
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Feb 10, 2013
    whats the password to download the file?

    Regards,
    Jakup
     
    Last edited: Oct 25, 2015
  7. Kiki_Uce1

    Kiki_Uce1

    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Joined:
    May 31, 2013
  8. Jakup

    Jakup

    Messages:
    117
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Feb 10, 2013
    Hello!

    Try to use 3ds Max 8 with the rgm tool,
    you can find it over google.

    Regards,
    Jakup
     
  9. Kiki_Uce1

    Kiki_Uce1

    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Joined:
    May 31, 2013
    Do you think it will work for audition ? because with autodesk 2014 it doesn't work and i have a x-reffed error message when i try to load audition model :S
     
  10. Jakup

    Jakup

    Messages:
    117
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Feb 10, 2013
    I dont know i didnt tested it.

    Regards,
    Jakup
     
  11. Kiki_Uce1

    Kiki_Uce1

    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Joined:
    May 31, 2013
  12. Kiki_Uce1

    Kiki_Uce1

    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Joined:
    May 31, 2013
    Ok so i tried but i have an error with the script it seems that he doesn't work but it comes from my computer the script need a bit of memory to run... so i have to clean my computer lol ~
    Also do you have fb ?
     
  13. Kiki_Uce1

    Kiki_Uce1

    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Joined:
    May 31, 2013
    Still don't work... the script keep having error i can't load RGM
     
  14. Jakup

    Jakup

    Messages:
    117
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Feb 10, 2013
    send me a private message.

    Regards,
    Jakup
     
  15. Kiki_Uce1

    Kiki_Uce1

    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Joined:
    May 31, 2013
    You are full you need to free your messages...
     
  16. Jakup

    Jakup

    Messages:
    117
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Feb 10, 2013
    Done.

    Regards,
    Jakup
     

Share This Page