1. Hi, Guest,

    Currently we have three official hacks running. CSGO, Battlefield Hardline and Audition America. Be sure to check them out!

    CSGO - "50 Shades of Gaben" - CSGO Cheat

    Battlefield Hardline Cheat - FREE

    Audition Redbana Hack [ARH Modz]

    More to Come!
    Dismiss Notice
Dismiss Notice
CSGO VIP Cheats now available!! Click here to get a copy!
Dismiss Notice
Want to Shorten Your Long URL? Check out our sister website Tiniurl to solve your needs!

Tutorial How to attach debugger to rumblefighter

Discussion in 'Rumble Fighter' started by kratrs, Dec 23, 2009.

  1. kratrs

    kratrs

    Messages:
    32
    Likes Received:
    6
    Joined:
    Feb 24, 2009
    Hi guys this is a tutorial on how to attach the cheat engine debugger to rumble fighter without having rumble fighter crash :nod:

    I wrote this tutorial after spending hours trying to find out how to attach the debugger without having it crash. Now that i've found out how i decided to share with you guys in case you guys can't either.

    Okay so here goes...

    How to attach Cheat Engine debugger to Rumble Fighter

    1. Open up cheat engine and rumble fighter
    Do not log in yet just stay at the log in screen
    2. Click on the process list button and attach cheat engine to rumble fighter
    The process list button (incase you didn't know) is the little button with
    a picture of a computer on it.
    3. Open up the auto assembler on cheat engine.
    CTRL+ALT+A to open the auto assembler.
    4. In the auto assembler paste the code
    Code:
    401000:
    xor al, al
    retn
    dd 90909090
    credits to fovea for that code

    5. Click on template and then press "Cheat table framework code"
    6. Press execute and click yes when it asks you if you want to inject the
    code. It should say that the injection was successful.
    7. Open the process list again and highlight Rumble Fighter
    and then click the button that says "Attach debugger to process"
    8. Log in and you're done
    ---------------------------------------------------------------------
    How to test that Rumble Fighter won't crash when/after you attach the
    debugger.

    1. After you did all the steps above go into cheat engine and search for
    any value. I usually just use 100 for no reason.
    2. Double click on any addresses that you find and in your address list
    right click on the address and select either "find out what accesses this
    address" or "find out what writes to this address"
    3. Another window should pop up to find what accesses/writes to the
    address AND rumble fighter should still be running. If rumble fighter
    crashes then that means you did something wrong.

    Hope this helps
     
    Last edited: Dec 23, 2009
    5 people like this.
  2. abysinian

    abysinian

    Messages:
    1,069
    Likes Received:
    26
    Joined:
    Jun 14, 2008
    Nice rep+.
     
    1 person likes this.
  3. NotSoCool

    NotSoCool

    Messages:
    649
    Likes Received:
    15
    Joined:
    Sep 29, 2009
    damn I did something wrong but ye nice tut here is a Rep+
     
    1 person likes this.
  4. sasukev

    sasukev

    Messages:
    152
    Likes Received:
    4
    Joined:
    Apr 15, 2008
    What exactly is this supposed to do.. :/ i dont rly get the point of debugging rf.. someone explain plz.
     
    1 person likes this.
  5. ElDorado

    ElDorado

    Messages:
    3,438
    Likes Received:
    79
    Joined:
    Nov 16, 2008
    To get pointers, to make hacks that stick etc... it's quit useful. Although there is a stealth mode option built in to CE for 32bit users.
     
  6. sasukev

    sasukev

    Messages:
    152
    Likes Received:
    4
    Joined:
    Apr 15, 2008
    Oh, cool. Thx El.
     
  7. Cloud203

    Cloud203 Retired Staff Member GzP Underground

    Messages:
    2,632
    Likes Received:
    104
    Joined:
    Feb 11, 2009
    Very nice.

    Thanks for sharing this with the community.
     
  8. xxvx2xx

    xxvx2xx

    Messages:
    683
    Likes Received:
    37
    Joined:
    Dec 9, 2006
    that explains alot... i was wondering why people would go through all of this trouble when the stealth mode works. I completely forgot about the 64 bit users... lol
     
    1 person likes this.
  9. ElDorado

    ElDorado

    Messages:
    3,438
    Likes Received:
    79
    Joined:
    Nov 16, 2008
    You forgot me?! I feel lonely now...
     
    1 person likes this.
  10. XDLuisXD

    XDLuisXD

    Messages:
    1,205
    Likes Received:
    29
    Joined:
    Dec 23, 2006
    +rep ...
     
    1 person likes this.
  11. gdfsgdfg

    gdfsgdfg

    Messages:
    390
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Feb 20, 2009
    cloud make this sticky plox
     
  12. DrPwnz

    DrPwnz

    Messages:
    128
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Nov 27, 2009
    Lol this will help me Rep+
     
  13. Ender▼

    Ender▼

    Messages:
    839
    Likes Received:
    15
    Joined:
    Nov 25, 2009
    So if you use this with the jump hack it will stay there permanently without setting back up every time u swtch games?
     
  14. XDLuisXD

    XDLuisXD

    Messages:
    1,205
    Likes Received:
    29
    Joined:
    Dec 23, 2006
    I tried this with the infinite jump/slide/ram hack and it stayed permanently, but it had a different effect. And even then, I could not take it off, even after I unfroze it.

    When you walk it moves while doing the standing still pose. and you cant jump if ur moving. You gotta stop, then do infinite jump.

    its not as good, but at least it stays permanently.


    Im not good at CE, I couldnt get past part 6 on the tutorial. Im just messing with stuff see if i bump into something. =/
     
  15. ElDorado

    ElDorado

    Messages:
    3,438
    Likes Received:
    79
    Joined:
    Nov 16, 2008
    You have to unattach the debugger.
     
  16. lemonlime

    lemonlime

    Messages:
    519
    Likes Received:
    27
    Joined:
    Dec 20, 2009
    Meh, Good tutorial, but I believe theres a way easier way.

    Well thats how I made it work.

    Go into CE.
    -> Settings
    -->Extra
    --->Use Kernel mode debugger option when possible (Tick it)

    And done. Worked for me.
     
  17. Cloud203

    Cloud203 Retired Staff Member GzP Underground

    Messages:
    2,632
    Likes Received:
    104
    Joined:
    Feb 11, 2009
    That's because you're on a 32bit OS, people on a 64bit OS cannot do that.
     
  18. LoseControl

    LoseControl

    Messages:
    1,166
    Likes Received:
    33
    Joined:
    Jan 5, 2009
    i did every step right and im working 32-bit. my login screen starts the game slowly and then it crashes witha func server time kind of error. idk wat i did wrong.

    nvm got it working
     
    Last edited: Dec 31, 2009
  19. Cloud203

    Cloud203 Retired Staff Member GzP Underground

    Messages:
    2,632
    Likes Received:
    104
    Joined:
    Feb 11, 2009
    Well if you're using CE, just adjust the settings accordingly since you're on a 32bit OS.
     
  20. xreddnax

    xreddnax

    Messages:
    292
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Nov 9, 2009
    or u can just tick that thing in extra in settings
     

Share This Page